Studera grafisk design och ladda bilen med Easee laddbox för skolresa

Om man vill börja studera grafisk design och hellre vill studera fysiskt på plats men bor långt från skolan, kan man vara extra miljövänlig och köpa sig en elbil. Har man en elbil är det lämpligast om man bor i hus. Har man förutsättningarna att bo i hus och även köper en elbil, kan man för en effektiv elbilsladdning köpa en Easee laddbox som man finner på tibber.com.

Perfekt laddbox till att ladda bilen inför dagliga skolresor

Att köpa en Easee laddbox är en smart investering då den går att koppla till en så kallad smartladdning. Det innebär att en Easee laddbox kopplas upp mot tjänster på Tibber där man garanterat får hela 50 % lägre elpris. Det innebär att man genom tibber.com har en smart ny teknik där systemet kopplat med en Easee laddbox, laddar när elpriset är som lägst. Med en Easee laddbox kan man få miljövänligare resor till och från skolan där man studerar grafisk design och även spara en del pengar med billigare el. Har man bråttom till skolan kan man även välja en snabbladdning utan smartladdningstjänsten.

Framtid inom grafisk design och smarta laddboxar

Att studera till grafisk designer innebär att man kan arbeta inom ett flertal yrkesområden. Som en grafisk designer kan man arbeta med formgivning, färger, illustrationer och utseende på en produkt, men även inom digitala medier. Det är populärt att studera till grafisk designer och yrket har många valmöjligheter på arbetsmarknaden. Det är också ett faktum att grafisk design påverkas av den digitala omställningen, vilket innebär att färre jobb finns på tryckeri, men fler på den digitala arbetsmarknaden. Att välja att åka fysiskt till skolan när man studerar kan ibland krävas om man bor avlägset. Då är det perfekt att på ett miljövänligt sätt ladda elbilen med en Easee laddbox om man har en längre eller även kortare sträcka att köra till skolan.